Roux Services AB
Hemstädning
||
Flyttstädning
||
Kontorsstädning
||
Fönsterputsning

Vi är din pålitliga städfirma som erbjuder ett brett utbud av städ- och rengöringstjänster i hela Stockholmsområdet. Vår målsättning är att leverera högkvalitativa resultat till konkurrenskraftiga priser, samtidigt som vi strävar efter att minimera vår påverkan på miljön.

Trappstädning Huddinge

Roux Services AB – trappstädning Huddinge

Få städning med skinande rena och fräscha resultat!

Roux Services AB

Heltäckande städlösningar för dina behov

Trappstädning Huddinge

Vi på Roux Group Services AB är stolta över att erbjuda ett omfattande utbud av städ- och rengöringstjänster för både privatpersoner och företag. Till exempel passar vår firma ypperligt för alla i Huddinge som behöver hjälp med trappstädning. Med vår kompetens kan vi skräddarsy lösningar för dina specifika behov och önskemål.

Trappstädning Huddinge

Roux Group Services AB är en pålitlig städfirma som servar hela Stockholmsområdet med högkvalitativa städ- och rengöringstjänster. Vår städfirma har höga ambitioner och stora krav på perfektion. Vårt dedikerade team av erfarna städproffs har många års erfarenhet inom branschen och strävar alltid efter att leverera förstklassiga resultat till våra kunder. Genom att kombinera vår expertis inom städning med miljövänliga metoder och produkter, arbetar vi aktivt för att minimera vår påverkan på miljön och främja hållbarhet i alla våra verksamheter. HÄR kan du läsa mer om oss!

Kontakta oss

Vill du ha professionell städning till ett bra pris? Kontakta oss idag för en offert eller för att få mer information.

Roux Städservice

Vi finns här

Maltesholmsvägen 145, 165 66 Hässelby

Maila oss för offert
Eller ring oss

0723-87 15 99
0766-21 31 81

Bli kontaktad

Skicka ett meddelande till oss så återkopplar vi till dig snabbast möjligast!
Vi ser framemot att få hjälpa dig!

[formidable id=2]